Nasza firma proponuje Państwu m±ki paczkowane, wszystkie produkujemy według starych, sprawdzonych receptur przy zastosowaniu nowoczesnych zdobyczy technologii młyńskiej.
M±ka pszenna tortowa typ 450 to czysta biel uwolniona z wnętrza ziarna pszenicy, jest najlepszym produktem naszej firmy i cieszy się ogromn± popularno¶ci± w¶ród naszych odbiorców. Znajduje szerokie zastosowanie w domowym gospodarstwie, szczególnie do wypieku wszelkiego rodzaju ciast pocz±wszy od biszkoptów a na kruchych ciasteczkach kończ±c. M±ka tortowa oferowana jest w opakowaniach 1kg, 2kg, 5kg, 25kg.
M±ka pszenna ciechanowiecka produkowana jest wył±cznie z pszenicy jako¶ciowej, jej odpowiednia sypko¶ć, biel oraz zawarto¶ć białka powoduj±, że jest ona niezast±piona przy przygotowywaniu wy¶mienitego domowego makaronu, doskonale sprawdza się we wszelkich ciastach, zwłaszcza drożdżowych. Nadaje się także do potraw gotowanych oraz innych zastosowań kuchennych. M±ka ciechanowiecka dostępna jest w opakowaniach 1kg, 2kg, 5kg, 25kg.
Copyright Młyn Ciechanowiec 2005